PS5'i satıp PC almak mantıklı mı?

Fatihkorkmaz22

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi elimde PS5 var ama kimse kullanmıyor evde ve bana alındı alet. herkes kullanabilir ama köşede duruyor yani kimsenin işine yaramıyor. ben de satıp PC toplamak istiyorum ama abim diyor ki Ryzen 5 3500H GTX 1650 16 GB RAM laptop, Ryzen 5 4500 RTX 2060 16 GB RAM kasadan daha iyidir ve sattırmıyor. Bu yüzden sizce haklı mı? (Bu kasalı sistem GTA 6 çıkınca açmazmış.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi elimde PS5 var ama kimse kullanmıyor evde ve bana alındı alet. Herkes kullanabilir ama köşede duruyor yani kimsenin işine yaramıyor. Ben de satıp PC toplamak istiyorum ama abim diyor ki Ryzen 5 3500h GTX 1650 16 GB RAM laptop, Ryzen 5 4500 RTX 2060 16 GB RAM kasadan daha iyidir ve sattırmıyor. Bu yüzden sizce haklı mı? (bu kasalı sistem GTA 6 çıkınca açmazmış.)

Performans anlamında masaüstü çok önde olur. Taşınabilirlik açısındanda laptop.
2060'lı sistem yerine 3050'li laptop da alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ilir-bilgisayar-p-HBCV00001E2066?magaza=T-GEX

Şimdi elimde PS5 var ama kimse kullanmıyor evde ve bana alındı alet. herkes kullanabilir ama köşede duruyor yani kimsenin işine yaramıyor. ben de satıp PC toplamak istiyorum ama abim diyor ki Ryzen 5 3500H GTX 1650 16 GB RAM laptop, Ryzen 5 4500 RTX 2060 16 GB RAM kasadan daha iyidir ve sattırmıyor. Bu yüzden sizce haklı mı? (Bu kasalı sistem GTA 6 çıkınca açmazmış.)
Haksız. Öncelikle GTA 6 çıkıp sistem gereksinimleri belli olmadan, o açar bu açmaz demek saçma. Laptop üzerindeki GTX 1650 Mobile bir ekran kartı. Yani normal masaüstü sistem için olan GTX 1650'ye göre bile performansı düşük. Masaüstü RTX 2060'lı bir sistem bu laptoptan performans anlamında önde olacaktır.

Senin abin bilgisayardan gram anlamıyor.
En baştan laptop işlemcisi ve ekran kartı üstüne alt model nasıl güçlü olabilir?
GTA 6 sistem gereksinimlerini nereden biliyor?
Sen de onun dediklerini ona söyle.

RTX'li kasa laptoptan kat kat daha iyi olur. Kimse kullanıyorsa satabilirsiniz. Ayrıca GTA 6'yı kimse sistem gereksinimleri çıkmadan bilemez belki RTX 30 serisinin aşağısı açmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı