PS5'in 2. el olduğu nasıl anlaşılır?

Ben sadece aynı sorunu veya şüpheyi yaşayan bir sürü kişi olduğunu söyledim. İçinde bir endişe kalacağına iade edebiliyorsa etsin.

Bana da öyle geldi kendi garanti belgeleri var ama gamepad 2. el gibi duruyor. 2. gamepad ayrı kutuda geldi o harbi 0 basış hissi ps5'in içindeki kol gibi yumuşak değil. Ya da model farkından olabilir mi basış hissi?

Hocan bana da öyle geldi ama sabıkası biraz kabarık geldi bana da.

Ben sadece aynı sorunu veya şüpheyi yaşayan bir sürü kişi olduğunu söyledim. İçinde bir endişe kalacağına iade edebiliyorsa etsin.
Sanırım öyle yapacağım da hepsi ithalatçı garantili diyor. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Yorumları iyi pek şikayet yok şansınızı deneyin. Umarım bu sefer sıfır ve orijinal gamepad ile çıkar.
Hocam gamepad orijinal de basış hissi fark ediyor. Tuşlar yumuşamış, 0 olan gamepad daha sert. Ya da gamepad in modelinden olabilir mi o yumuşaklık?

Ya replikadır ya da kullanmaktan aşınmıştır.
Bana kullanılmış gibi geldi. Neyse ben baktım şimdi şikayetvar da yorumu yok Teknoloji Deposu'nun. Pozitif Teknoloji diye bir yer var onun yorumlarında da 2. el yazmıyor. Yorumları çok güvenilir de bulamıyorum yorumlar iyi oluyor genelde çünkü.

Teknoloji Deposundan da bayağı kötü yorumlar var, devam mı etsem kullanmaya. Hiçbir yerde de 0 ve Sony Tr garantili yok galiba hepsi ithatçı. Teknosa bile kendi satmıyor.

TR'de PS piyasası çok kötü hocam maalesef. Biraz bakındım Şikayetvar'da çok bir şikayeti yoktu. Ancak siz bilirsiniz istiyorsanız devam edin.

TR'de PS piyasası çok kötü hocam maalesef. Biraz bakındım Şikayetvar'da çok bir şikayeti yoktu. Ancak siz bilirsiniz istiyorsanız devam edin.
Hocam devam edecem galiba zaten gönderdikleri 2. kol 0, lazım olursa bir tane de ben alırım sevdiğim renkten.
Konsolda da bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…