PS5'mi Xbox Series X mi?

SaaLuud

Hectopat
Merhaba,

Üç sene önce iş için kurduğum sistemim var. Her şekilde oyunları oynuyorum. Sorun çıkarmıyor. Gelecek oyunları da rahatlıkla oynayabilecek olduğumu düşünüyorum. Fakat konsolum hiç olmadı. Merak etmiyor değilim.

Genellikle FIFA ve Call of Duty oynuyorum. İşten çok vaktim olmuyor ama vakit olunca da oyun oynayarak değerlendirmeyi seviyorum. Xbox koluna alışığım. PS 5 diyenler olursa ayrıca sormak isterim ki Xbox kolu bağlantı yapılıyor mu? Xbox Elite series kolum var. Bluetooth bağlantısı mevcut.

Özellikle FIFA oyununda daha iyi bir deneyim hangisi ile yaşayabilirim? Yoksa sistemde kalmalı ve harcama yapmamalı mıyım?

Teşekkür ederim.

Sistem yeterlidir bence hocam PS1'den 4'e kadar tum seriyi ve Xbox 360'ı deneyimleyen birisi olarak söylüyorum iyi bir sisteminiz varsa konsolun özellikle bu devirde pek bir numarası yok.

İş için toplamıştım. İşlemci, ekran kartı ve monitör olarak bunlara sahibim.

AMD Ryzen Threadripper 3960X işlemci.

MSI Gaming X Trio GeForce RTX 2080 Ti 11GB 352bit GDDR6 PCI-e 3.0 ekran kartı.

MSI MPG artymıs 343CQR 34" 165Hz 1ms monitör.

Bilgisayarın varsa PS5 al. Xbox'da bulunan tüm oyunlar PC'de var zaten. En azından hem eski nesil ve yeni gelecek Playstation özel oyunlarını PS Plus ile para vermeden oynarsın hemde aslında oynanır dediğin güzel olan ama para vermek istemediğin oyunlar da oluyor PS PLUS'ta olan onları da oynar bitirirsin.

Bence gereksiz hocam. Sisteminiz gayet iyi. TV karşısında uzanıp oyun oynayayım diyorsanız bilemem ama zaten monitörünüz de büyük. Alacaksanız da PS5 alabilirsiniz. Xbox oyunları zaten PC’de mevcut. PS oyunları da geç de olsa PC’ye geliyor

Özellikle FIFA oynuyorum. Yayıncılar falan konsoldan oynadığı için merak ediyordum. Gelen yorumlardan anladığım pek bir şey değişmeyecektir. Teşekkür ederim.

Bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi? PS5 konsolunda Xbox Elite series 2 kolu kullanılmıyor değil mi? Rakip iki firma, sanırım birbirine uyumlu iş yapmıyordur diye düşünüyorum.

Bence gerek yok konsol almaya, zaten Xbox almanin hiçbir mantigi yok. Almak isterseniz PS5 alinabilir exclusive oyunlar icin.

Yayincilar Controller'ı PC'ye baglayip oynuyorlar hocam eger oyun PS5 oyunu falan degilse. Konsoldan oynayan olmaz onun dışında.
Xbox kolu kullanilmaz PS'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…