PS5'mi Xbox Series X mi?

Bak şu an aklıma girdin. Şantiye kablosu gibi 15-20 metre bir kablo alıp, televizyona bağlamak lazım.

İthalatçı garantili alınır mı? Microsoft garantili Xbox ile arasında çok fiyat farkı var.

Son düzenleme:
Bak şu an aklıma girdin. Şantiye kablosu gibi 15-20 metre bir kablo alıp, televizyona bağlamak lazım.

İthalatçı garantili alınır mı? Microsoft garantili Xbox ile arasında çok fiyat farkı var.
En iyisi öyle almak zaten hocam. Zaten evrensel garantisi de oluyor. Dediğiniz gibi arada büyük fark var

En iyisi öyle almak zaten hocam. Zaten evrensel garantisi de oluyor. Dediğiniz gibi arada büyük fark var.

Xbox Series X alacağım gibi duruyor. Merak ediyorum. Eminim PC de oynamaktan çok başkadır onun keyfi.

düzeltme: aldım gitti. Microsoft garantili aldım. Satmam gerekirse insanların buna dikkat ettiğini gördüm. Ayrıca Microsoft bu tarz durumlarda ürünün arkasında çok duruyor. Kolu iki sefer gönderdim. Sorgusuz sualsiz değişim yapmışlardı. Bunları falan göz önünde bulundurunca 2 senelik Microsoft garantisi hem benim için iyi, hem de satış yapmayı düşünürsem ithalatçı garantiliye göre daha rahat satabilirim dedim. 1 sene kullansak en kötü, seneye dolar 40₺ olsa zararsız satış

Son düzenleme:
İyi yapmışsınız hocam hayırlı olsun güle güle oynayın. Zarar etmezsiniz kesinlikle. Bende de bir ara vardı sattığım için pişman olmuştum. 4070 superli bir kasam var şimdi belki sonra yine series x alırım GTA 6 çıkacak malum

Teşekkür ederim. Hevesi alayım sana satarım.

Cihaz geldi. İlk izlenim olarak EA FC24 oynadım. Bilgisayar ile arasında fark var gibi geldi. Ama oyunu üç aydan fazladır oynamıyorum. Belki gelen güncellemeler ile ilgili olabilir.

Fakat bir durum var. 1000 mbps internet kullanıyorum. Tam hız ethernet ile bilgisayarda alıyorum. Ama ethernet ile Xbox'ta tam hız vermiyor. 400-500 arası indiriyor. Bazen 100 ile indirdiğini görüyorum. Sonuçta ortalama olarak yükleme süresi x2 artıyor.

Bunun download limit durumu falan mı var. Bilgisi olan var mı?

Xbox bağlantı ayarlarından test ettiğinizde mi görüyorsunuz bu değerleri? Yoksa store’dan oyun indirirken mi? Nat durumunuz çift nat mu yoksa açık olarak mı gözüküyor? Xbox’ta iyi verim alabilmek için modemden statik bir ip adresi ataması yapabilirsiniz. Modemden girip baktığınızda xbox’ın aldığı ip’yi not edin. Xbox ayarlarında manueli seçip oraya o ip adresini yazabilirsiniz. Youtube’da da videoları mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…