Şimdi çok tane tane anlatmaya çalışacağım umarım çözebiliriz birlikte. PS5 cihazında Ferhat diye bir ana kullanıcı var. Oyunlar bu kullanıcıdan satın alındı. Bu kullanıcının oturum açtığı mail farklı ferhat...bir şey olsun. Sonra ben de cihazı açtım ve kullanıcı ekle yazan şu ekranda bir kullanıcı oluştur dedim.
Eki Görüntüle 2060938
Daha sonra buraya kendi mailim olan velat... Bir şey ile açtığım hesap ile giriş yaptım. Şimdi velat diye kullanıcı oluştuktan sonra ben açtığım kullanıcıya girdiğimde kütüphanede onun satın aldığı oyunları görebiliyor muyum göremiyor muyum? Görebiliyorsam nasıl? Şu an velat kullanıcısında kütüphanede sadece cihaza indirilmiş oyunları görebiliyorum. Ben ise Ferhat'ın tüm satın aldıklarını görmek ve isteğime göre velat kullanıcısından indirmek veya silmek istiyorum. Aile paylaşımı hadisesinde de Ferhat kendi hesabından beni kendi açtığım velat....bir şey mail adresi ile yetişkin kullanıcı olarak beni aileye ekledi. Hatta bana onay mesajı geldi ben de mailimden kabul ettim. Ama hala kütüphaneden göremiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
@Famronty @gcg1803 @xefe