nomenmihiestaad Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Merhaba, PS5 almayı düşünüyorum ancak satıcıya sorduğum zaman görseldeki cevabı aldım. Eğer artık Sony'nin garantisi yoksa ithalatçı garantili almak mı mantıklı fiyat farkından dolayı sizce? Tavsiye ettiğiniz bir satıcı var mı? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba, PS5 almayı düşünüyorum ancak satıcıya sorduğum zaman görseldeki cevabı aldım. Eğer artık Sony'nin garantisi yoksa ithalatçı garantili almak mı mantıklı fiyat farkından dolayı sizce? Tavsiye ettiğiniz bir satıcı var mı? Teşekkürler şimdiden.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.094 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Aralık 2023 #2 Hayır Sony garantisi halen var. PlayStation Türkiye stüdyosu kapandı sadece. Ürünlerindeki garanti kapsamı devam ediyor.
Hayır Sony garantisi halen var. PlayStation Türkiye stüdyosu kapandı sadece. Ürünlerindeki garanti kapsamı devam ediyor.
nomenmihiestaad Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 Teşekkürler hocam.
L Logan Howlett Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 974 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 Görkem Say dedi: Hayır Sony garantisi halen var. PlayStation Türkiye stüdyosu kapandı sadece. Ürünlerindeki garanti kapsamı devam ediyor. Genişletmek için tıkla... PlayStation 6 çıktığında ne olacak peki.
Görkem Say dedi: Hayır Sony garantisi halen var. PlayStation Türkiye stüdyosu kapandı sadece. Ürünlerindeki garanti kapsamı devam ediyor. Genişletmek için tıkla... PlayStation 6 çıktığında ne olacak peki.