Türü seviyorsanız türünün en iyi örneklerinden, defalarca oynanabilitesi var. Alınır.
Farklı bir tarzı var, almadan önce youtube üzerinden bir çok Türkçe içerik çeken kanallar var, Can Sungurun şu videosunu izleyebilirsinizHocam türü hiç oynamadım nasıl bilmiyorum ilk defa deneyeceğim.
Farklı bir tarzı var, almadan önce YouTube üzerinden birçok Türkçe içerik çeken kanallar var, can sungurun şu videosunu izleyebilirsiniz.
Oyunun her kısmında farklı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz, yaptığınız her hamle her cevap farklı bir sonuç doğuruyor. Alışırsanız mükemmel bir oyun.
Hocam kesinlikle değer, fakat ben bunu kendime göre söylüyorum, genel kanıda bu şekilde oyunu oynayan kitle oyunu çok beğendi, incelemelerden de bunu anlayabilirsiniz.Hocam sizce 1400 TL'ye değer mi?
Hocam kesinlikle değer, fakat ben bunu kendime göre söylüyorum, genel kanıda bu şekilde oyunu oynayan kitle oyunu çok beğendi, incelemelerden de bunu anlayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.