beko74 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 PS5'te Discord nasıl kullanırım?
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.461 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer İstanbul 12 Mayıs 2025 #2 beko74 dedi: PS5'te Discord nasıl kullanırım? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını değiştirerek giriş yapabilirsin.
beko74 dedi: PS5'te Discord nasıl kullanırım? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını değiştirerek giriş yapabilirsin.
beko74 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 roxy1881 dedi: DNS ayarlarını değiştirerek giriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İzleyeye bileceğim bir yol haritasi var mı hocam Sizde çalisiyor mu? Ethernet USB 3 dönüştürücü yaptım modemden DNS ayarladım PS5dede DNS'leri degiştirdim giriş yapamıyorum internet saglayıcım Superonline. Son düzenleme: 12 Mayıs 2025
roxy1881 dedi: DNS ayarlarını değiştirerek giriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İzleyeye bileceğim bir yol haritasi var mı hocam Sizde çalisiyor mu? Ethernet USB 3 dönüştürücü yaptım modemden DNS ayarladım PS5dede DNS'leri degiştirdim giriş yapamıyorum internet saglayıcım Superonline.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #4 beko74 dedi: İzleyeye bileceğim bir yol haritasi var mı hocam Sizde çalisiyor mu? Ethernet USB 3 dönüştürücü yaptım modemden DNS ayarladım PS5dede DNS'leri degiştirdim giriş yapamıyorum internet saglayıcım Superonline. Genişletmek için tıkla... Superonline'da DNS veya WARP gibi yöntemler hiçbir işe yaramıyor.
beko74 dedi: İzleyeye bileceğim bir yol haritasi var mı hocam Sizde çalisiyor mu? Ethernet USB 3 dönüştürücü yaptım modemden DNS ayarladım PS5dede DNS'leri degiştirdim giriş yapamıyorum internet saglayıcım Superonline. Genişletmek için tıkla... Superonline'da DNS veya WARP gibi yöntemler hiçbir işe yaramıyor.
beko74 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #5 ubiiyy dedi: Superonline'da DNS veya WARP gibi yöntemler hiçbir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Var mı bir çözüm?
ubiiyy dedi: Superonline'da DNS veya WARP gibi yöntemler hiçbir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Var mı bir çözüm?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #6 beko74 dedi: Var mı bir çözüm? Genişletmek için tıkla... Bilemem.