Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 4 Aralık 2023 #11 Smuya dedi: Hocam size bir önerim var ancak şunu sormam lazım. Online mı oynayacaksınız Story mode mu? Genişletmek için tıkla... Hikaye hocam şu anlık Plus üyeliğim yok.
Smuya dedi: Hocam size bir önerim var ancak şunu sormam lazım. Online mı oynayacaksınız Story mode mu? Genişletmek için tıkla... Hikaye hocam şu anlık Plus üyeliğim yok.
Smuya Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 2.373 Makaleler 16 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #12 Anladım. Online olsaydı taktik verecektim bir tane. Baltam Sivri dedi: Hikaye hocam şu anlık Plus üyeliğim yok. Genişletmek için tıkla...
Anladım. Online olsaydı taktik verecektim bir tane. Baltam Sivri dedi: Hikaye hocam şu anlık Plus üyeliğim yok. Genişletmek için tıkla...
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 4 Aralık 2023 #13 Smuya dedi: Anladım. Online olsaydı taktik verecektim bir tane. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun yine de teşekkürler.
Smuya dedi: Anladım. Online olsaydı taktik verecektim bir tane. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun yine de teşekkürler.