HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #1 Kayıt olma vs. gibi yer görmedim. Bu platform sadece PC için mi yoksa PS5'te de kullanılabiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2024
musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #2 HeroGTR dedi: Kayıt olma vs. gibi yer görmedim. Bu platform sadece PC için mi yoksa PS5'te de kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor hocam.
HeroGTR dedi: Kayıt olma vs. gibi yer görmedim. Bu platform sadece PC için mi yoksa PS5'te de kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor hocam.
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #3 musabdmr dedi: Kullanılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Satın alma sayfası bulamadım forumda da göremedim bilginiz var mı ?
musabdmr dedi: Kullanılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Satın alma sayfası bulamadım forumda da göremedim bilginiz var mı ?
musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #4 HeroGTR dedi: Satın alma sayfası bulamadım forumda da göremedim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
HeroGTR dedi: Satın alma sayfası bulamadım forumda da göremedim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam.