napsterbaby Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 PS5'te Online FC24 oynamak için hangi PS Plus aboneliğini almam gerekiyor? En düşük abonelik sürümü olan PlayStation Plus Essential yeterli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
PS5'te Online FC24 oynamak için hangi PS Plus aboneliğini almam gerekiyor? En düşük abonelik sürümü olan PlayStation Plus Essential yeterli mi?
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Yeterli ama oyun kütüphanesinden yararlanamazsınız.
napsterbaby Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 ZYP33 dedi: Yeterli ama oyun kütüphanesinden yararlanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ben fc24 satın aldım zaten ve 175tllik alsam fifayı online oynayabiliyorum. Ama siz pcp lusun kapsadığı oyunlardan yarrlanamak için daha yüksek paketi almalısınız diyosunuz doğru mu
ZYP33 dedi: Yeterli ama oyun kütüphanesinden yararlanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ben fc24 satın aldım zaten ve 175tllik alsam fifayı online oynayabiliyorum. Ama siz pcp lusun kapsadığı oyunlardan yarrlanamak için daha yüksek paketi almalısınız diyosunuz doğru mu
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 napsterbaby dedi: Ben FC24 satın aldım zaten ve 175TL'lik alsam FIFA'yı Online oynayabiliyorum. Ama siz pcp lusun kapsadığı oyunlardan yarrlanamak için daha yüksek paketi almalısınız diyosunuz doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
napsterbaby dedi: Ben FC24 satın aldım zaten ve 175TL'lik alsam FIFA'yı Online oynayabiliyorum. Ama siz pcp lusun kapsadığı oyunlardan yarrlanamak için daha yüksek paketi almalısınız diyosunuz doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Kaos1212 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 27 Haziran 2024 #5 napsterbaby dedi: PS5'te Online FC24 oynamak için hangi PS Plus aboneliğini almam gerekiyor? En düşük abonelik sürümü olan PlayStation Plus Essential yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki yeterli sadece kütüphane biraz dandik.
napsterbaby dedi: PS5'te Online FC24 oynamak için hangi PS Plus aboneliğini almam gerekiyor? En düşük abonelik sürümü olan PlayStation Plus Essential yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki yeterli sadece kütüphane biraz dandik.
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #6 Kaos1212 dedi: Tabii ki yeterli sadece kütüphane biraz dandik. Genişletmek için tıkla... Dandik değil kütüphane direkt yok. Sadece aylık 3 oyun veriyor o da genelde vasat oyunlar oluyor.
Kaos1212 dedi: Tabii ki yeterli sadece kütüphane biraz dandik. Genişletmek için tıkla... Dandik değil kütüphane direkt yok. Sadece aylık 3 oyun veriyor o da genelde vasat oyunlar oluyor.
Kaos1212 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 27 Haziran 2024 #7 ZYP33 dedi: Dandik değil kütüphane direkt yok. Sadece aylık 3 oyun veriyor o da genelde vasat oyunlar oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte ondan bahsediyorum.
ZYP33 dedi: Dandik değil kütüphane direkt yok. Sadece aylık 3 oyun veriyor o da genelde vasat oyunlar oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte ondan bahsediyorum.
napsterbaby Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #8 ZYP33 dedi: Dandik değil kütüphane direkt yok. Sadece aylık 3 oyun veriyor o da genelde vasat oyunlar oluyor. Genişletmek için tıkla... 12 aylık deluxe 2.7klık paketi almak daha iyi diyorsunuz yani her türlü.. Tamam teşekkür ederim
ZYP33 dedi: Dandik değil kütüphane direkt yok. Sadece aylık 3 oyun veriyor o da genelde vasat oyunlar oluyor. Genişletmek için tıkla... 12 aylık deluxe 2.7klık paketi almak daha iyi diyorsunuz yani her türlü.. Tamam teşekkür ederim