Çözüldü PS5'te oyun oynarken Discord üzerinden ekran paylaşımı açabilir miyiz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sorum PS5 üzerinden oyun oynarken Discord üzerinden ekran paylaşımı açabilir miyiz? PS5'te Discord olduğunu ama ekran paylaşımı olmuyor diye biliyorum fakat PS5 monitöre bağlıyken falan bir yolu var mıdır?

Çözüm
Capture Card gibi donanımlar edinirsen yapabilirsin diye düşünüyorum. Yazılımla bunu yapabileceğini sanmıyorum. Belki Remote Play falan ile yaparsın ama onda da PS5'te oynamış olmuyorsun mantıken.
Capture Card gibi donanımlar edinirsen yapabilirsin diye düşünüyorum. Yazılımla bunu yapabileceğini sanmıyorum. Belki Remote Play falan ile yaparsın ama onda da PS5'te oynamış olmuyorsun mantıken.

Çözüm
capture card gibi donanımlar edinirsen yapabilirsin diye düşünüyorum. Yazılımla bunu yapabileceğini sanmıyorum. Belki remote play falan ile yaparsın ama onda da PS5'te oynamış olmuyorsun mantıken.

Anladım capture card ne olduğunu çok bilmiyorum o kadar da uğraşmam sanırım cevap için çok teşekkürler umarım PS5 üzerinden Discord'a girince ekran paylaşımı özelliği eklerler bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…