F Falka0 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Merhaba PS5 aldım fakat Fortnite ve Apex Legends oyunlarına girdiğimde grafik ayarları çıkmıyor. Yüksek orta vb neden çıkmıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2023
Merhaba PS5 aldım fakat Fortnite ve Apex Legends oyunlarına girdiğimde grafik ayarları çıkmıyor. Yüksek orta vb neden çıkmıyor?
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2023 #2 Falka0 dedi: Merhaba PS5 aldım fakat Fortnite ve Apex Legends oyunlarına girdiğimde grafik ayarları çıkmıyor. Yüksek orta vb neden çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Konsollarda grafik ayarı olmaz. Sadece performans modu vs. olur.
Falka0 dedi: Merhaba PS5 aldım fakat Fortnite ve Apex Legends oyunlarına girdiğimde grafik ayarları çıkmıyor. Yüksek orta vb neden çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Konsollarda grafik ayarı olmaz. Sadece performans modu vs. olur.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 7 Haziran 2023 #3 Falka0 dedi: Merhaba PS5 aldım fakat Fortnite ve Apex Legends oyunlarına girdiğimde grafik ayarları çıkmıyor. Yüksek orta vb neden çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Konsollarda arkadaşında dediği gibi FPS ayarları (kalite, performans vb.) gibi ayarları olur.
Falka0 dedi: Merhaba PS5 aldım fakat Fortnite ve Apex Legends oyunlarına girdiğimde grafik ayarları çıkmıyor. Yüksek orta vb neden çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Konsollarda arkadaşında dediği gibi FPS ayarları (kalite, performans vb.) gibi ayarları olur.
Mr.Techno Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Amd ryzen 5 7600x 4.7 Ghz Anakart: Msi B650-S Wifi 7200 Mhz (OC) Gpu: Gigabyte Windforce 12GB 4070 Super Ram: Team T-Force 6000 Mhz 2*16 CL38 Ssd: Kingston 2tb 6000/4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2023 #4 Falka0 dedi: Merhaba PS5 aldım fakat Fortnite ve Apex Legends oyunlarına girdiğimde grafik ayarları çıkmıyor. Yüksek orta vb neden çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Performans, sound ve ekran parlaklığı haricinde oyunda grafik ayarlama gibi özellikler konsollarda ayarlama yapılamaz kardeşim.
Falka0 dedi: Merhaba PS5 aldım fakat Fortnite ve Apex Legends oyunlarına girdiğimde grafik ayarları çıkmıyor. Yüksek orta vb neden çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Performans, sound ve ekran parlaklığı haricinde oyunda grafik ayarlama gibi özellikler konsollarda ayarlama yapılamaz kardeşim.