exs Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Merhaba, elimde PS5'in CFI-1216b sürümü var ve bu sürümde de sıvı metal akma problemi yaşanıyor mu, dik şekilde kullanmamda bir sakınca var mı?
Merhaba, elimde PS5'in CFI-1216b sürümü var ve bu sürümde de sıvı metal akma problemi yaşanıyor mu, dik şekilde kullanmamda bir sakınca var mı?
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Eylül 2023 #2 exs dedi: Merhaba, elimde PS5'in CFI-1216b sürümü var ve bu sürümde de sıvı metal akma problemi yaşanıyor mu, dik şekilde kullanmamda bir sakınca var mı? Genişletmek için tıkla... Dik şekilde kullanabilirsin sıvı metal felan akma durumu fiyasko sahte yani.
exs dedi: Merhaba, elimde PS5'in CFI-1216b sürümü var ve bu sürümde de sıvı metal akma problemi yaşanıyor mu, dik şekilde kullanmamda bir sakınca var mı? Genişletmek için tıkla... Dik şekilde kullanabilirsin sıvı metal felan akma durumu fiyasko sahte yani.
Thomas Tommy Angelo Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 904 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 Hayır sahte olayda adı geçen teknik servis en son başka bir nedenden kaynaklandığını söylemişti.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Eylül 2023 #5 exs dedi: PS5'in CFI-1216b sürümü var Genişletmek için tıkla... Zaten senin aldığın en yeni sürüm olduğu için bir problem yaşamazsın
exs dedi: PS5'in CFI-1216b sürümü var Genişletmek için tıkla... Zaten senin aldığın en yeni sürüm olduğu için bir problem yaşamazsın
Luiss Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 675 Yer St James' Park 9 Eylül 2023 #6 Aşırı ısınırsa neden olmasın? Tabii kaç derece ısınması lazım o kadarını bilmiyorum.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Eylül 2023 #7 Luiss dedi: Aşırı ısınırsa neden olmasın? Tabii kaç derece ısınması lazım o kadarını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Niye ısınsın ki?
Luiss dedi: Aşırı ısınırsa neden olmasın? Tabii kaç derece ısınması lazım o kadarını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Niye ısınsın ki?
M Mehmetgs Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.069 Çözümler 13 9 Eylül 2023 #8 2 senedir kullanıyorum ilk cıktığında aldım 1 sene yatay 1 senedir de dikey kullanıyorum yok öyle bir şey olsa ilk sürümlerden benimki bende olur şehir efsanesi onlar
2 senedir kullanıyorum ilk cıktığında aldım 1 sene yatay 1 senedir de dikey kullanıyorum yok öyle bir şey olsa ilk sürümlerden benimki bende olur şehir efsanesi onlar
Luiss Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 675 Yer St James' Park 9 Eylül 2023 #9 Dexter_ Morgan dedi: Hocam yanlış konuya mı yazdınız? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Termal macun yerine sıvı metal kullanılıyor. Aşırı ısındığı zaman sıvı duruma gelebilir diye düşünüyorum.
Dexter_ Morgan dedi: Hocam yanlış konuya mı yazdınız? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Termal macun yerine sıvı metal kullanılıyor. Aşırı ısındığı zaman sıvı duruma gelebilir diye düşünüyorum.
exs Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #10 Luiss dedi: Hayır hocam. Termal macun yerine sıvı metal kullanılıyor. Aşırı ısındığı zaman sıvı duruma gelebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten sıvı halde değil mi?
Luiss dedi: Hayır hocam. Termal macun yerine sıvı metal kullanılıyor. Aşırı ısındığı zaman sıvı duruma gelebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten sıvı halde değil mi?