PS5'te sıvı metal akma problemi var mı?

Aşırı ısındığı zaman sıvı duruma gelebilir diye düşünüyorum.
Konsol yeni nesil bir konsol ve şuan kullanıyorum nerdeyse hiç ısınmıyor. Isınıyor ama çok değil ve o olay zaten sahte diye biliyorum.

Hayır hocam. Termal macun yerine sıvı metal kullanılıyor. Aşırı ısındığı zaman sıvı duruma gelebilir diye düşünüyorum.

Yok öyle bir şey hocam yıllardır laptoplardada kullanılıyor millet çantasına koyuyor oyun oynadıktan sonra yatay aksaydı onlar akardı

Doğrudur hocam ben sadece olağanüstü bir ısıda akabileceğini düşünüyorum. Yoksa oyun oynarken 70-80 derecelerde akmaz tabii ki.

Bu söylenen şeyler gündeme gelme reklam yani hocam ondan diyorum reklamın iyisi kötüsü olmaz onun için çok kulak asmaya gerek yok akacak olsa zaten dikey kullanmayın derdi Sony ona göre yatay yapardı aslında PS5 standı dikeye daha uygun yoksa yataya daha uygun cıkarırlardı

Zaten ps5 tanıtıldığı zaman dik gösterilmişti zaten sony mühendisleri bunu akıl etmişlerdir. Sıvı metal akma durumu zaten sahte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…