Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.319 Makaleler 4 Çözümler 4 Pazartesi 19:15 #1 SteelSeries Arctis Nova 1 güzel ancak kablosu PC'de bunalttı, ben de Arctis Nova 3 Wireless'a geçmek istiyorum. Type-C adaptörü konsola takılıyor. PlayStation'da böyle kulaklıklar iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 09:29
SteelSeries Arctis Nova 1 güzel ancak kablosu PC'de bunalttı, ben de Arctis Nova 3 Wireless'a geçmek istiyorum. Type-C adaptörü konsola takılıyor. PlayStation'da böyle kulaklıklar iyi mi?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.431 Makaleler 11 Çözümler 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:33 #2 Sorun olmaz kullanabilirsin. Gecikme durumu kulaklığa göre değişir. Ancak konsol oyunları için çokta önemli değil açıkçası.
Sorun olmaz kullanabilirsin. Gecikme durumu kulaklığa göre değişir. Ancak konsol oyunları için çokta önemli değil açıkçası.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.319 Makaleler 4 Çözümler 4 Pazartesi 20:00 #3 Yerayay dedi: Sorun olmaz kullanabilirsin. Gecikme durumu kulaklığa göre değişir. Ancak konsol oyunları için çokta önemli değil açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bence de.
Yerayay dedi: Sorun olmaz kullanabilirsin. Gecikme durumu kulaklığa göre değişir. Ancak konsol oyunları için çokta önemli değil açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bence de.