Merhaba, yarın PS 5 gelecek Deluxe uyelık almayı dusunuyorum yıllık param var fakat telefon da alacagım ıcın 1 2 hafta daha parayı tutmak ıstıyorum ama uyelık olmadan da oynayabılecegım guzel ücretsiz oyun var mı?
Fortnite
CoD Warzone
PUBG
Rocket League
Fall Guys
The Finals
Ufl demoda olması lazım
Gibi oyunlar var simdilik PS storeden bakıp eklerim birazdan.Bu oyunlar sizi götürür 1-2 hafta
Merhaba, yarın PS 5 gelecek Deluxe uyelık almayı dusunuyorum yıllık param var fakat telefon da alacagım ıcın 1 2 hafta daha parayı tutmak ıstıyorum ama uyelık olmadan da oynayabılecegım guzel ücretsiz oyun var mı?
Online oyun var üstte arkadaşın yazdığı. Onlarla geçiririm derseniz 2 hafta yeter ama bana kalırsa önce 1 ay extra alın. O bitince yıllık Deluxe alırsınız. Çok bu fark yok Deluxe ile extra arasında.
Online oyun var üstte arkadaşın yazdığı. Onlarla geçiririm derseniz 2 hafta yeter ama bana kalırsa önce 1 ay extra alın. O bitince yıllık Deluxe alırsınız. Çok bu fark yok Deluxe ile extra arasında.
Deluxe alın kesinlikle ücretsiz oyun için PS store de en alta indiğinizde oynaması ücretsiz isimli bir kategori var oradan ücretsiz oyunlar indirirsiniz
Deluxe alın kesinlikle ücretsiz oyun için PS Store de en alta indiğinizde oynaması ücretsiz isimli bir kategori var oradan ücretsiz oyunlar indirirsiniz.