PS5'te web tarayıcısı olmalı mı?

3'te Web Tarayıcısı vardı ne oldu? Kimse kullanmadı. Sony de kullanılmayan bir şeye para harcamaz. Az mantık.
 
3'te web tarayıcısı vardı ne oldu? Kimse kullanmadı. Sony de kullanılmayan bir şeye para harcamaz. Az mantık.

PS3 ve PS4 tarayıcılarına tarayıcı demek bile çok iyi niyetli olur be kankam, şu anki Series X gibi olsa inan kullanmayan olmazdı.


Ya bu dediğinize göre o zaman Netflix, YouTube vs. tüm medya uygulamalarınıda çıkarsınlar, öyle dümdüz oyun oynayalım 20 bin TL'lik cihazda, ben tarayıcıda oyun oynamayı çok severim ama PC yok ve PC alacak paramda yok, 2 seçeneğim vardı ve PS5'ten yana kullandım, şu an zaten PS5 de oynanan oyunda yok, özel oyun 1 elin 5 parmağını geçmiyor 3 yıl oldu çıkalı, ilk defa PlayStation aldığıma pişmanım.
 
Şahsen ben eksikliğini hissediyorum.
 

Çıkarsınlar hocam. Ben o uygulamaları da konsoldan kullanmıyorum zaten. Şu zamana kadar da “ya keşke şuradan Netflix, YouTube izlesem” demedim. Oyun oynamak istediğimde açtım, oyunum bitince kapattım. Bana göre gereksiz YouTube, Netflix, Spotify gibi uygulamalar. PC mi PS5 mi diye soranların hele ki evinde PC'si olmayıp bu soruyu soranların hemen hemen hepsine “önceliğin PC almak olsun” demişimdir. PC ve oyun konsolu farklı şeyler hocam. Web tarayıcıyı koyduk diyelim hadi, sizi ya da sizin gibi bunu isteyenleri dikkate aldılar, kırmadılar. “ya şunda bir de yazıcıdan çıktı alabilsek” demeyecek misiniz? Beklentinize göre diyeceksiniz. Bakın klavye-mouse bile destekleyen oyun sayısı çok çok az. Klavye-mouse oyunculuğu farklı, konsol oyunculuğu farklı. E ne farkı kaldı PC ve oyun konsolunun? Kaldı ki madem PC'niz yoktu, neden araştırıp etmeden direkt gidip PS5 alıyorsunuz? Tarayıcı sizin için çok önemli bir şeyse gidip Xbox'ya da PC alsaydınız. Yani siz kendinizi ve ne istediğinizi, konsoldan ne beklediğinizi gözetmeden seçim yapmışsınız. Bu kadar sızlanacağınıza satın Xbox'ya da PC alın. Tarayıcıdan oyun da oynarsınız hem.
 

Arabalarda bile artık tarayıcı var, oyun oynanıyor. Her şey var. Oyun konsoluna gelince yok bilmem olmazmış, Yazıcı falan diyorsun o da olsun, senin babanın hayrına mı çalışıyor sanki?

PC'yee özel kıldın sen her şeyi; müzik PC'de dinlenir, film PC'de izlenir, tarayıcı PC'de olur, iletişim PC'de olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Evet bu sızlanmak. Arabada tarayıcı olmak zorunda, gideceğin yeri ararsın, konumuna bakarsın. Spotify olur, Netflix olur uzun yolda işe yarar, YouTube olur. Bunlar arabada olur. Olması da gerekli. Demek ki neymiş her şeyi sadece PC'de yapmıyormuşuz. Ben sana ben bunları PC'de yapıyorum mu dedim? Televizyon-cep telefonu-tablet-PC zaten saydığımız bu işler için varlar.
 

Neyse kardeşim boş ver, haklısın.
 
Kırılmasın diye koymuyorlar. Onu geçtim dandik TV browserleri ile kapışan bir browsere sahip.
 
Xbox Series X de 1 saat oyun oynuyorsam 3-4 saati tarayıcı geçiriyorum. Korsan maç, film ve manga okumak için kullanıyorum. Tarayıcıya ayırdıkları RAM miktarının azlığından şikayetciyim sadece.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…