PS4 sürümlü oyunlar 30 fps çalışır 1-2 oyun hariç. Ama 30 fps diye gözünüzü korkutmasın. 30 Fps 45-50 fps gibi geliyor göze. PC'de ki 30 fps ile aynı değil yani.İndirimlerde PS5 için oyun alıyorum fakat bazı oyunlar PS4 oyunu. Bunlardan bir tanesi de COW, WW2. Bu oyun RDR 2 gibi 30 FPS mi çalışır yoksa 60FPS mi çalışır?
PS4 sürümlü oyunlar 30 fps çalışır 1-2 oyun hariç. Ama 30 fps diye gözünüzü korkutmasın. 30 Fps 45-50 fps gibi geliyor göze. PC'de ki 30 fps ile aynı değil yani.İndirimlerde PS5 için oyun alıyorum fakat bazı oyunlar PS4 oyunu. Bunlardan bir tanesi de COW, WW2. Bu oyun RDR 2 gibi 30 FPS mi çalışır yoksa 60FPS mi çalışır?
Mesela doom eternal i optimize etmişler o 60fps 4k.Belki bu da öyledir diye düşündüm.Çoğu oyunu oynamadığım için eski oyunları da alıyorum.Belki bu oyunu pc den fln oynasam sıkıntı olurdu ama daha önce hiç oynamadığım için bir şey anlamam bencePS4 sürümlü oyunlar 30 fps çalışır 1-2 oyun hariç. Ama 30 fps diye gözünüzü korkutmasın. 30 Fps 45-50 fps gibi geliyor göze. PC'de ki 30 fps ile aynı değil yani.
Hocam mesela RDR2 30 fps çalışıyor haberiniz olsun ama bir kaç oyun ps4 sürümü olmasına rağmen 60 fps.Mesela doom eternal i optimize etmişler o 60fps 4k.Belki bu da öyledir diye düşündüm.Çoğu oyunu oynamadığım için eski oyunları da alıyorum.Belki bu oyunu pc den fln oynasam sıkıntı olurdu ama daha önce hiç oynamadığım için bir şey anlamam bence
Peki hocam gamepad in titreme ve silaha göre tepkime vermesi olayı fln onlar var mıdır yoksa o da sadece ps5 e çıkan oyunlarda mı var?Hocam mesela RDR2 30 fps çalışıyor haberiniz olsun ama bir kaç oyun ps4 sürümü olmasına rağmen 60 fps.
O konuya çok fazla hakim değilim maalesef bilmiyorum.Peki hocam gamepad in titreme ve silaha göre tepkime vermesi olayı fln onlar var mıdır yoksa o da sadece ps5 e çıkan oyunlarda mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.