PS5'teki GTA 5, Enchaned Edition'a yükseltilebilir mi?

WukongOynarım

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GTA 5 yeni konsollara geliyormuş, bende de PS5 var ve GTA 5 de var. Çıkınca ücretsiz yükseltilebilir mi yoksa ayrı mı satın almak gerekir?

Orası geliştiriciye bağlı kimi oyunlar ücretsiz yükseltme sunarken kimisi sunmaz. Sony bunu oyun geliştiricilerine bırakmış. Bu arada bir şey sormak istiyorum konuyla alakasız olarak. Cihazınızda coil whine denen bir cızırtı az da olsa var mı? Bende var çünkü diskli sürüm.

Orası geliştiriciye bağlı kimi oyunlar ücretsiz yükseltme sunarken kimisi sunmaz. Sony bunu oyun geliştiricilerine bırakmış. Bu arada bir şey sormak istiyorum konuyla alakasız olarak. Cihazınızda coil whine denen bir cızırtı az da olsa var mı? Bende var çünkü diskli sürüm.

Coil whine nedir?

Coil whine nedir?

Coil whine, ekran kartı gibi birçok şeyde görülebilen PS5'te de olan cızırtımsı ses. Yani bzz eden bir şekilde ses çıkıyor güç kaynağından geliyor piyasada neredeyse %98 tüm PS5'lerde var.
Sizde de var mı böyle belli belirsiz benimkinde mesela yaklaştığımda duyuyorum o sesi.

Coil whine, ekran kartı gibi birçok şeyde görülebilen PS5'te de olan cızırtımsı ses. Yani bzz eden bir şekilde ses çıkıyor güç kaynağından geliyor piyasada neredeyse %98 tüm PS5'lerde var.
Sizde de var mı böyle belli belirsiz benimkinde mesela yaklaştığımda duyuyorum o sesi.

Bende yok.
Bende yok. Ben Spider-Man miles morales oynuyorudum birden oyun dondu ve zzzzz sesi geldi fişi çektiğimdr düzeldi òyle bir şey mi yoksa.

Şimdi biraz oynadımda seninki gibi yaklaşınca duyuluyor.

Son düzenleme:
Bende yok.

Şimdi biraz oynadımda seninki gibi yaklaşınca duyuluyor.

Evet işte bu. Vallahi şahsen benim canımı sıktı sizi bilmiyorum ama Series X çok daha sessizmiş duyduğuma göre tabii. Neyse konuyu dağıtmayalım dediğim gibi hocam geliştiriciye bağlı Rockstar derse ki yeni sürüme ücretsiz geçebilirsiniz o zaman geçeriz biz 5 kullanıcıları ama spider man Remastered da olduğu gibi PS4 CD ve versiyonu alınca remastereda yükseltmiyor geliştirici izin vermemiş ille Ultimate sürümünü alman gerekiyor yani örnekti tabii bu dediğim ama sonuçta böyle de olabilir.

Bir şey daha soracağım PS5'teki Fortnite de Ray Tracing açılıyor mu?

Hocam o kısmı denemedim çünkü Fortnite tarzı oyunlar sevmiyorum. Açılmıyor diye biliyorum daha doğrusu hiç öyle bir şey duymadım. Ben geçen gün Control oynadım orada açtım ama 30FPS verdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı