PS5'ten çıkan sıcak hava kabloya zarar verir mi?

Sesse2

Centipat
PS5 yatay bir şekilde duruyor etrafı açık fakat şöyle bir şey var. PS5'e takılı kablolar, sıcak havanın çıktığı yerde duruyor. Fiş ters tarafta olduüu için bu şekilde, yani PS5 ısındığında dışarı atılan sıcak hava doğrudan kablolar ile temasta bulunuyor ve kabloyu ısındırıyor kablolara dokunduğumda sıcaklığın ortalamanın üstünde olduğunu görüyorum. Bu kablolara zarar verir mi?

PS5 yatay bir şekilde duruyor etrafı açık fakat şöyle bir şey var. PS5'e takılı kablolar, sıcak havanın çıktığı yerde duruyor. Fiş ters tarafta olduüu için bu şekilde, yani PS5 ısındığında dışarı atılan sıcak hava doğrudan kablolar ile temasta bulunuyor ve kabloyu ısındırıyor kablolara dokunduğumda sıcaklığın ortalamanın üstünde olduğunu görüyorum. Bu kablolara zarar verir mi?

Benimki de öyle bir sorun yok şu anlık. Birşey olacağınıda sanmıyorum.

Muhtelemelen bütün PS5 kullanıcılarında aynı durum hocam Japon mühendislerin vardır bir bildiği deriz tahliye yerinden bayağı sıcak hava çıkıyor ve alt kapak üst kapağa göre daha çok ısınıyor.

Fotoğraf çekemedim ama demek istediğim görüntü bu şekilde :) PS5 ısındığında havalandırma delikerinden çıkan sıcak hava doğrudan kablolara gidiyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 39

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı