PS5'ten RTX 4060'a geçilir mi?

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Çok yeni bir PS kullanıcısı olarak PC'ye tekrar geçmek istiyorum. Hevesim kalmadı o açıdan sizce PS5'i 18'e alan var satıp 22 civarda 4060 sistem alınır mı? 5000 serisi bekle demeyin bütçem 5060'a yetmez ve 4060 ile arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Ekstra belirtmem gerekirse 6 ay sonra evleneceğim ve eşimle beraber hep çift PC hayalim vardı bu alacağım sistemi ona devredip kendime 6 ay sonra 5070'li bir sistem çekmeyi düşünüyorum. Ve ileride Bulgaristan'a gideceğimden oradan kendime PS5 Pro da getirteceğim.

PC'de sürekli bir oyun oynama heveseniz olursa ve parçaları değişir ise geçebilirsiniz.

PC'de sürekli bir oyun oynama heveseniz olursa ve parçaları değişir ise geçebilirsiniz.

PS5 de sürekli sorun yaşadım ve ileride Pro alacağımı bildiğimden geçmek istiyorum tekrar PC'ye. Konuda belirttim zaten bu alacağım sistemi eşime bırakıp kendime 5070 sistem çekeceğim 6 ay sonra.

B580'li sistemlere de bakabilirsiniz alternatif olarak. Eğer ki biraz daha bütçe arttırabilirim derseniz RX 7700 xt'li sistemlere de bakın derim.

PS5 de sürekli sorun yaşadım ve ileride Pro alacağımı bildiğimden geçmek istiyorum tekrar PC'ye. Konuda belirttim zaten bu alacağım sistemi eşime bırakıp kendime 5070 sistem çekeceğim 6 ay sonra.

Anladım, PC'ye geçmek sizin için daha iyi olur açıkçası. Arada fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…