PS5'ten Series X geçmek

Gayet mantıklı Game Pass kütüphanesi sizin önünüzü açar her zaman oynayacak bir oyun bulursunuz.

Evet hocam PS tarafında Uncharted serisi yenilenmiş,Days gone,Gow bitirdim ama özlediğim için yine oynayacağım. Miles morales,death stranding,ghost of tsushima daha oynayamadım bile
Hocam bütçeniz varsa series s alın en azından starfield felan oynarsınız ve daha ps'nin exc oyunlarını oynamamışsınız oynayın derim.

Hocam PS plusa zam geldi Xbox Game Pass'e zam gelmeyecek diye bir şey yok eşit derecedede gelebilir daha fazlada gelebilir artık yapımcının vicdanına kalmış.

Hocam PS plusa zam geldi Xbox Game Pass'e zam gelmeyecek diye bir şey yok eşit derecedede gelebilir daha fazlada gelebilir artık yapımcının vicdanına kalmış.
Evet oda var %95 PS5 kalacağım esnaftan almıştım konsolu Series X cihazına 20k istiyor bendeki cihaz + kulaklığa 13.5k verdi xbox’ta abonelikte alsam 7.500₺ masraf demek

@barissyaa hocam ben fikrimi söyleyeyim series s alın yeni çıkan starfieldı oynarsınız ve ps5 kalır ve ps5'ten exc oyunları bitirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…