PS5'ten Series X geçmek

Mesela Series S sahibiyken BF2042 oynadım cross platformda haşat ettiler sonra sadece konsolcularla oynayayım dedim server bulamadı PS tarafında galiba sadece konsolcularla oynuyoruz.

Dünyada PS daha çok tercih ediliyor. Firmalar oyunu PS'e daha iyi optimize ediyorlar. PS'in bana göre çok fazla artısı var.

Zaten dünya ve türkiyede en çok tercih edilen konsol playstation.

Bence elinizde ki PS5 kalsın. Yanına Series S alın Xbox cephesindeki oyunları ve geriye dönük uyumlu olan oyunları oynarsınız. Xbox 360 neslinden kalan oyunlar PS5'te zaten yok One neslinden kalan oyunların çok büyük bir kısmı da Xbox'ta çok daha ucuz oluyor. Bu sayede geçmiş nesillerin oyunlarını ve PS5'te olmayan bazı oyunları oynayabilirsiniz. PS5 daha güçlü bir cihaz olduğundan yeni nesil oyunlarda daha iyi performans sunar zaten yeni oyunların çok büyük bir kısmı 2 platforma da aynı fiyattan geliyor. PS5'den de yeni çıkacak oyunları ve exculesive oyunları oynarsınız. Bence dediğim gibi yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Xbox oynamak çok istiyorsanız Series S 2. el alın. PS5 yanına yeterli olur. Series X'e geçmenin hiçbir artısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…