PS6 tasarımı nasıl olabilir?

880095

Femtopat
İsteyen Paint'den, isteyen Photoshop'tan tasarlayabilir. Ben karalama defterine çizmeyi tercih ettim.

Birinci fotoğrafta gördüğünüz gibi kasayı çizmeye çalıştım, logosu da biraz keko gibi olmuş ama yine de bir şeyler yaptık:))

İkinci fotoğraf, birinci fotoğraf kadar başarılı değil fakat resimde gördüğünüz gibi Gamepad'in sadece bir tane analogu var ve ikinci bir analog yerinde touchpad bulunuyor, böylelikle FPS oyunlarında Analog'dan rahatsız olan gamerlar, bu gamepad'den memnun kalabilir.
PS6'nın gerçek görünümüne dair net bir fotoğraf bulunmamaktadır. Eğer Sony, bundan kötüsünü yaparsa, tekrardan buraya ziyaret edebilirsiniz.

IMG_20250220_191810.jpg
IMG_20250220_191852.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece tasarlamakla kalmamış aynı zamanda yeni geliştirmelerde yapmışsınız. Emeğe saygı, elinize sağlık. Sony konuya telif atabilir.

Hocam çok güldüm, ama elinize sağlık genede. Ben böyle bir tasarım olacağını düşünmüyorum. O nasıl gamepad öyle?
Kasada çok fantastik.
Yeğen ağlayıp zırlarken tasarladım. Daha güzel olabilirdi:)

Sadece tasarlamakla kalmamış aynı zamanda yeni geliştirmelerde yapmışsınız. Emeğe saygı, elinize sağlık. Sony konuya telif atabilir.
Teşekkürler, aynı zamanda ziyaretçilerin de tasarımlarını bekliyordum, böylelikle daha eğlenceli bir konu olabilirdi

PS6 yapmak yerine tam dalış VR teknolojisine odaklansınlar artık. Tak gözlüğü kafana ready player one gibi oyun oyna mis.
Sonra diyorlar, "genclik gidiyor" "insanlık gidiyor" XD yine de ben teknoloji döneminden memnun gibiyim. 90'larda olsam full asosyal takılırdım. Tercihim 2000'ler olurdu.

Çok ovalimsi olduğundan niyeyse PS3 Fat kasayı andırdı gözüme. PS6 tasarımı bence PS2-PS4 gibi köşeli olacak, cihazın büyüklüğü ise PS5 ebatlarına yakın olur. CD sürücüsü olmayacaktır, dijital sürüm PS6 görürüz, isteyene Pro modelde olduğu gibi ayrı CD sürücü alma imkanı sunarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı