PSD Dönüştürme

Chibinasu

Kilopat
Arkadaşlar Adobe Photoshop'un kendi dosyası olan PSD dosyasını nasıl dönüşütürürüm? Daha doğrusu hangi program ile dönüşütürürüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Convertleme diye bir kelime ne ara Türkçe'mize girdi bilmiyorum. Convert etmek desen bi nebze anlarım. Dönüştürmek diye bir kelime varken convertemek nedir ?

Hangi dosya biçimine dönüştüreceksin? PSD dosyaları içinde birden çok katman yer aldığından ötürü bu dosyaları bir baika formata dönüştürmek için yine en iyi çözüm Photoshop'un kendisi olacaktır.

Yazdığım (Başlıkta yazmışım ama nedense ben de anlamadım :D) zaman aklıma gelmemişti Türkçe karşılığı.
JPG'ye dönüştürmek istiyorum. Kaydederken PSD, TIFF ve iki tane daha dosya var ama JPG yok.

Kaydederken photoshop'unuz ingilizce ise "Save As" değilse farklı kaydet deyin. Seçeneklerde otomatik olarak .PSD gözükecektir onu .PNG yapmanızı öneririm görüntü kalitesi daha yüksek olur ama siz bilirsiniz.

Şunu dener misiniz? Dosya çok fazla katmana sahipse, tüm katmanları seçip (gerekirse CTRL'ye basılı tutarak tek tek katmanları seçip) sonra "RASTERSIZE" edip, sonrasında kaydetmeyi dener misin. Olmazsa dosyanın Pixel boyutundan olabilir diye düşüneceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı