Çözüldü Pshesap.com güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Trevorphilips58

Hectopat
Daha fazla  
Ps5 oyunları çok pahali. Pshesap.com diye bir site var. Bu sitede oyun paketleri var. Paketlerde 10'larca guzel oyun oluyor ve fiyati 3 bin TL civarı yani nerdeyse tek bir oyun fiyatına 10'dan fazla oyun oluyor sattıkları hesapta. Hatta wp'den yazın isteğiniz oyunları biz o oyunları tek hesaba atıp verelim diyorlar. Hiç buradan alışveriş yapan oldu? Hesap patlayabilir mi. Güvenilir mi? Bilen varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 oyunları çok pahali. Pshesap.com diye bir site var. Bu sitede oyun paketleri var. Paketlerde onlarca guzel oyun oluyor ve fiyati 3 bin TL civarı yani neredeyse tek bir oyun fiyatına 10'dan fazla oyun oluyor sattıkları hesapta. Hatta Wp'den yazın isteğiniz oyunları biz o oyunları tek hesaba atıp verelim diyorlar. Hiç buradan alışveriş yapan oldu? Hesap patlayabilir mi? Güvenilir mi? Bilen varsa sevinirim.

Takipçi sayısı ve varsa sayfasındaki yorumlar gibi bazı şeylere dikkat et ama ben olsaydım oyunumu orijinal alır keyfime bakardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı