Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 23 Mayıs 2024 #1 Artık kafamı durdaramıyorum evde de baskı yiyorum ilaçlarda hiç işe yaramıyor ve kısaca psikolojik için hastanede yatma şansım var mı?
Artık kafamı durdaramıyorum evde de baskı yiyorum ilaçlarda hiç işe yaramıyor ve kısaca psikolojik için hastanede yatma şansım var mı?
M mahrieternal Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 27 23 Mayıs 2024 #2 Buna psikiyatri doktoru karar verir. Ayrıca psikiyatri hastanesini çok spesifik bir hastalığın yoksa (ağır derece şizofreni, bipolar) önermem. Sorununu da daha detaylandırır mısın? Belki bildiğimiz bir şey vardır yardımcı olabiliriz.
Buna psikiyatri doktoru karar verir. Ayrıca psikiyatri hastanesini çok spesifik bir hastalığın yoksa (ağır derece şizofreni, bipolar) önermem. Sorununu da daha detaylandırır mısın? Belki bildiğimiz bir şey vardır yardımcı olabiliriz.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 Enes Kessler dedi: Artık kafamı durdaramıyorum evde de baskı yiyorum ilaçlarda hiç işe yaramıyor ve kısaca psikolojik için hastanede yatma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Psikoloğa gitmeyi denediniz mi ?
Enes Kessler dedi: Artık kafamı durdaramıyorum evde de baskı yiyorum ilaçlarda hiç işe yaramıyor ve kısaca psikolojik için hastanede yatma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Psikoloğa gitmeyi denediniz mi ?