Tanı konulmadıysa hayır.
Evet.Yani beyaz recete engel degilmi.
Tanı konulmadıysa hayır.
Tanınız var, engeldir. E-nabız'da yazmaz tanı ama e-devletten öğrenebilirsiniz tanıyı. Mantıken tanısı olmayan bir şeye neden ilaç versin doktor. Tanı var ki ilaç veriyor. Bizzat kendim Jandarma Astsubaylıktan elendim bu sene 2017 psikiyatri geçmişimden dolayı. Onu sildirmediğiniz sürece veya yönetmelik değişmediği sürece TSK ve Jandarma'da görev alamazsınız. Sildirmeye uğraşın.Yalnizca psikiyatrik muayane tanisi yazıyor.
Psikiyatrik ilaçların her türlüsü engeldir. Ben majör depresyon hastasıyım, ilaç tedavisini 2 yıldır reddediyorum MSÜ'de sıkıntı çıkartacak diye.1 sene once psikiyatriye gitmistim bir ilac yazdi o da beyaz receteliydi tanida yok bu MSÜ icin engel mi?
İlaç olup olmaması önemli değil hocam. İlaç olmasa bile tanın varsa engeldir. Kapısından bile geçmemen lazım. Eğer ziyaret detayında "Genel psikiyatrik muayene" veya "Sağlık kurulu raporu" gibi şeyler yazarsa onlar engel değil.Psikiyatrik ilaçların her türlüsü engeldir. Ben majör depresyon hastasıyım, ilaç tedavisini 2 yıldır reddediyorum MSÜ'de sıkıntı çıkartacak diye.
Evet benim de kastettiğim oydu hocam.İlaç olup olmaması önemli değil hocam. İlaç olmasa bile tanın varsa engeldir. Kapısından bile geçmemen lazım. Eğer ziyaret detayında "Genel psikiyatrik muayene" veya "Sağlık kurulu raporu" gibi şeyler yazarsa onlar engel değil.
İlaç olup olmaması önemli değil hocam. İlaç olmasa bile tanın varsa engeldir. Kapısından bile geçmemen lazım. Eğer ziyaret detayında "genel psikiyatrik muayene" veya "sağlık kurulu raporu" gibi şeyler yazarsa onlar engel değil.
Psikiyatrik Muayene Tanısı |
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.