Psikiyatri, psikolog kaydı pilotluğa engel mi?

Emiroo

Kilopat
SGK kaydım olmaksızın bugün özel bir hastanede önce psikiyatri, daha sonra yönlendirmesi ile psikologla ön görüşme yaptım. Psikolog herhangi bir kayıt açtırmadı sadece ön görüşme yaptı. Düzenli olarak beni görmek istediğini söyledi, herhangi bir reçete yazmadı. Ufak bir sohbet oldu sadece. Ben pilotaj düşündüğüm için gitmeye korkuyorum özel, devlet, SGK SGK'sız fark etmeksizin sorun olur mu? Yoksa gitsem problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenli bir ilaç kullanım kaydı yoksa bir problem olacağını sanmıyorum

İlaç yazılmadıysa çok sıkıntı çıkmaz neticede pilotaj bölümü özel bir bölüm paralı yani.

İlaç yazılmadıysa çok sıkıntı çıkmaz neticede pilotaj bölümü özel bir bölüm paralı yani.
hayır üniversite düşünüyorum ücretli değil

Psikoloğa gitmek değil, psikolog tarafından bir ilaç yazılması ve bunu kullanmak engel.
psikolog kaydı olması problem yaratır diye duymuştum

Psikoloğa gitmek değil, psikolog tarafından bir ilaç yazılması ve bunu kullanmak engel.
Sadece sakinleştirici serum yemiştim ilaç alımı yok, ve psikiyatrik görüşmem yazıyor sınıflanmamış yazmasına rağmen bir sorun olur mu şuan aşırı derecede korku içindeyim

Dosya Ekleri

• IMG_20240607_162138.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20240607_162116.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Arkadaşım Türk hava yollarında host pozisyona iş görüşmesine gitmişti. Elemişlerdi. Orada son iki yıl içerisinde olmaması gerekiyor denmişti. Ben de oradan biliyorum yoksa havacılıkla alakam yok. Üniversitenin minimum 4 yıl olacağını düşünürsek sorun olacağını sanmıyorum.

Benim görsellerini paylaştığım doktor görüşmeleri bu hafta içinde oldu yalnız, tanı yok sadece 1 serum aldım fakat psikiyatrik tanı olarak geçmişler hastane ile görüştüm herhangi bir problem olmaz dediler ama siz farklı bir şey söylüyorsunuz. Bugünde psikiyatri randevum vardı bağımsız olarak herhangi bir tanı vs olmadı sadece konuştuk reçete ilaç vs olmadı şuan korkudan titriyorum

İşte bahsettiğim gibi arkadaşıma son iki yıl içinde kullandığı ilaçların kaydını getirmesini istemişler e-onaylı olarak. İlaç sorun yaratmış. Kuruldaki doktor da bu şekilde belirtmiş. Korkmayın korkacak birşey yok.

çok teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…