Psikolog geçmişi kabin memuru olmaya engel mi?

duzzstar

Decapat
Daha fazla  
4 yıl önce sadece bir kere dertleşmek için psikolog ile görüşmüştüm. Herhangi bir ilaç falan yazmadı, sizce kabin memurluğu için engel olur mu?Ayrıca diş teli de sorun çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıl önce sadece bir kere dertleşmek için psikolog ile görüşmüştüm. Herhangi bir ilaç falan yazmadı, sizce kabin memurluğu için engel olur mu?Ayrıca diş teli de sorun çıkarır mı?
Herhangi bir ilaç kullanımı yoksa sıkıntı yaratmaz

4 yıl önce sadece bir kere dertleşmek için psikolog ile görüşmüştüm. Herhangi bir ilaç falan yazmadı, sizce kabin memurluğu için engel olur mu? Ayrıca diş teli de sorun çıkarır mı?

Tk'da diş telli tanıdığım bir hostes var. Havayolundan havayoluna değişiyor o diş teli şartlandırması, psikolog geçmişi sorun yaşatmayacağını düşünüyorum sonuçta bir teşhis vs. yoksa, e-devletten bir bakın.

(*) Hayır problem yaratmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…