5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 21 Ağustos 2022 #11 William Crusader dedi: Yok ise? Genişletmek için tıkla... O kişiye geçmiş olsun.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 21 Ağustos 2022 #12 521071 dedi: O kişiye geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Psikolog zaten bunun için var ya
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 21 Ağustos 2022 #13 William Crusader dedi: Psikolog zaten bunun için var ya Genişletmek için tıkla... Anlama sorunun mu var ? Psikolog bir yoldaş değil sadece para karşılığı hastayı öven bir meslek.
William Crusader dedi: Psikolog zaten bunun için var ya Genişletmek için tıkla... Anlama sorunun mu var ? Psikolog bir yoldaş değil sadece para karşılığı hastayı öven bir meslek.
kukla20 Femtopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #14 CS Relboron dedi: Yaş kaç hocam? Genişletmek için tıkla... 16 yasindayim William Crusader dedi: Psikolog dışında sizi düzgünce oturup derdinizi dinleyen başka kaç kişi var acaba? Genişletmek için tıkla... 2 bilemedin 3 kişi sadece biliyor bir kere anlattım bir daha anlatmadım Kerembzd19 dedi: Ergenlikte oluyo hayati sorgulama hiç birşeyden zevk alamama mecbur hobi yapip kafani dagiticaksin düşündükse daha çok sıkılırsin Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim 1 aydır spor ile uğraşıyorum umarım devam ettirebilirim Karındeşen dedi: Korkulacak bir şey yok, halam psikologdu bende gittim arkadaşına da gittim gayet rahattı. Orada burada özellikle kırmızı forumda kendini psikolog sananlara inanmayın yeter. Genişletmek için tıkla... Korku değil orda belirtmiştim sadece garip hissediyorum yani degmicekmisim gibi Haltp39 dedi: Kankam ailen anlayışlı ise belki ben gittiğimde sen evdeki olayları millete anlatıyon diye azar yemiştim değişik aileler var. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal benim ailemde azarlamaz ama birşeyler der başkalarına anlattığım için Son düzenleme: 21 Ağustos 2022
CS Relboron dedi: Yaş kaç hocam? Genişletmek için tıkla... 16 yasindayim William Crusader dedi: Psikolog dışında sizi düzgünce oturup derdinizi dinleyen başka kaç kişi var acaba? Genişletmek için tıkla... 2 bilemedin 3 kişi sadece biliyor bir kere anlattım bir daha anlatmadım Kerembzd19 dedi: Ergenlikte oluyo hayati sorgulama hiç birşeyden zevk alamama mecbur hobi yapip kafani dagiticaksin düşündükse daha çok sıkılırsin Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim 1 aydır spor ile uğraşıyorum umarım devam ettirebilirim Karındeşen dedi: Korkulacak bir şey yok, halam psikologdu bende gittim arkadaşına da gittim gayet rahattı. Orada burada özellikle kırmızı forumda kendini psikolog sananlara inanmayın yeter. Genişletmek için tıkla... Korku değil orda belirtmiştim sadece garip hissediyorum yani degmicekmisim gibi Haltp39 dedi: Kankam ailen anlayışlı ise belki ben gittiğimde sen evdeki olayları millete anlatıyon diye azar yemiştim değişik aileler var. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal benim ailemde azarlamaz ama birşeyler der başkalarına anlattığım için