Psikoloji nasıl toplarlanır?

ykscanavarı55

Hectopat
Arkadaşlar, yaklaşık üç gün önce iki kişi gelip bana daldılar olay uzadıkça uzadı. Dun ise bir abi arayıp konuyu kapattı. Bugün de yaklaşık 1-2 ay önce konuştuğum kızın eski sevgilisi aramış. Sonradan gördüm gördüğüm gibi engelledim artık uğraşmak istemiyorum. Psikolojim bozuldu YKS öğrencisiyim ve hiçbir şekilde derslerime odaklanamıyorum kafamda sürekli bir şeyler dönüyor. Artık bu şehirden gitmek istiyorum ama sınava odaklanamadığım sürece bu imkansız. Saçma sapan olaylardan bir kurtulamıyorum. Ne yapmam gerek?

Hayatından gereksiz insanları çıkar, çevreni az ve öz kişilerle sınırla. Gereksiz insanlarla işin yok.

Hocam onu zaten son bir haftada uyguladım lakin şehir çok küçük olduğu için ister istemez insanlarla karşılaşıyorum gerici bir durum artık her şeyden nefret etmeye başladım.

Hocam onu zaten son bir haftada uyguladım lakin şehir çok küçük olduğu için ister istemez insanlarla karşılaşıyorum gerici bir durum artık her şeyden nefret etmeye başladım.
Siz bu işlerle uğraşmayı kestikten sonra zamanla uzaklaşacaklar sizden zaten. Derslerinize odaklanıp netleriniz artmaya, başarmaya başladıkça moraliniz ve hevesiniz de düzelecektir eminim.

Burada bizim dediklerimizi yaparak toplanmaz orası kesin. Karakter farklılıkları var burada yazdığımız şeyler belki senin hoşuna gitmeyen veya yapmak istemeyeceğin şeyler olabilir. Profesyoneller tarafından destek alarak ilerlemen daha sağlıklı olacaktır.

Güreş, Kick boks, MMA, Muay Thai vesaire bir şey varsa yakınında ona başla özgüvenin yerine gelir başına gelen olayda korkmana canının sıkılmasına gerek kalmaz hem de günlük stresini atarsın.

Aikido falan boş şeylerden uzak dur onlar bir işe yaramaz.

Adamlar peşimi bırakmıyor 8 yaşından beri Instagram kullanıyorum şu anda 18 yaşındayım dün ne kadar sosyal medya hesabım varsa hepsini kapattım. Gerçekten çok fena bir çıkmazda hissediyorum kendimi galiba bir süre ortalıktan kaybolucam evde durucam sadece başka çözüm yolu gözükmüyor bu şehirden acilen gitmem lazım.

Amma ve lakin deneme olmak için her cuma sabahı dershaneye gidiyorum adamlarda oraya geliyorlar. Babamı denemeye gitmemek için nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. Durumun sadece çeyreğinden haberleri var deneme nasıl gideceğim dediğimde biz seni almaya geliriz tarzı şeyler söylüyorlar ben direkt gitmek istemiyorum yok olmak istiyorum ölmeyim ama ölmüş biliniyim istiyorum.

Ne yaptın da sadece çeyreğinden haberleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…