Artık bir bölüm ve meslek seçmeye karar verdim. Psikolojik vakalar ilgimi çekiyor; kriminal olayların psikolojik taraflarını araştırıyorum. Sizce bu okunur mu? Eksileri ve artıları nelerdir?
Teşekkür ederim. Biraz daha araştırma yapacağım kesinleşti.Aynı konuyu forumda bende açmıştım. Bende bir eşit ağırlık öğrencisiyim bende düşündüm. İnternettten araştırdığım kadarıyla iş olanağı sıkıntısı yaşanıyormuş. Gene araştırın, ne meslek-bölüm seçerseniz seçim önemli olan kendinizi geliştirmek. İyi bir üniversiteli bir psikolog puanı sınırda olan bir Anadolu üniversitesinden mezun olan doktordan kat kat durumu iyidir.
Çok teşekkür ederim. Biraz daha araştırma yapacağım anlamadığım yer olursa danışırım size.Merhaba, direkt olarak eksilere gireceğim meslek olarak belli sıkıntılarımız var. Meslek yasamız yok öncelikle hala bununla ilgili çalışmalar sürdürülüyor. Geçen aylarda sağlık bakanlığının yayınladığı yönetmelik de işleri zorlaştırmış durumda. İş bulmak vs gibi konularda başlarda sıkıntı çekmeseniz dahi düşük ücretlerin olduğunu göreceksiniz. Bunlarla ilgili tpd, todap gibi dernekleri takip edebilirsiniz daha çok bilgi sağlarsınız. İyi yanları olarak da okuması inanılmaz keyifliydi, içgörünü farkındalığını arttırabileceğin her anından zevk alıp merak edebileceğin bir alan. Sorun varsa başka yanıtlayabilirim.
Merhaba, direkt olarak eksilere gireceğim meslek olarak belli sıkıntılarımız var. Meslek yasamız yok öncelikle hala bununla ilgili çalışmalar sürdürülüyor. Geçen aylarda sağlık bakanlığının yayınladığı yönetmelik de işleri zorlaştırmış durumda. İş bulmak vs gibi konularda başlarda sıkıntı çekmeseniz dahi düşük ücretlerin olduğunu göreceksiniz. Bunlarla ilgili tpd, todap gibi dernekleri takip edebilirsiniz daha çok bilgi sağlarsınız. İyi yanları olarak da okuması inanılmaz keyifliydi, içgörünü farkındalığını arttırabileceğin her anından zevk alıp merak edebileceğin bir alan. Sorun varsa başka yanıtlayabilirim.
@Redd21 sorabilirsiniz kendisi konumu cevaplamış zaten bu konudan sonra ilgi odağımı değiştirdim.@okyanus_n selamlar öncelikle ben psikoloji okunmalı mı, okunursa iyi bir iş bulmak için 4+2 yıl okumak yeterli mi onu soracaktım. Ayrıca sonucunda iş bulma ihtimalimin en çok olduğu yer (hastaneler/şirketler/özel klinikler vs) neresi olur? Okumaya değer mi sizce?
@okyanus_n selamlar öncelikle ben psikoloji okunmalı mı, okunursa iyi bir iş bulmak için 4+2 yıl okumak yeterli mi onu soracaktım. Ayrıca sonucunda iş bulma ihtimalimin en çok olduğu yer (hastaneler/şirketler/özel klinikler vs) neresi olur? Okumaya değer mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.