DENZONYY Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 62 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Kasım 2025 #1 Psikoloji okumayı çok istiyorum ama iş bulunur mu hiç bilmiyorum. Psikoloji mezunu olan veya okuyan kişiler, tavsiye ediyor musunuz?
Psikoloji okumayı çok istiyorum ama iş bulunur mu hiç bilmiyorum. Psikoloji mezunu olan veya okuyan kişiler, tavsiye ediyor musunuz?
E Elisar Femtopat Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #2 İş istihdamı en düşük bölümler arasında. Ayrıca kazancı da en düşük bölümler arasında. Tercih edeceksen buna göre tercih et.
İş istihdamı en düşük bölümler arasında. Ayrıca kazancı da en düşük bölümler arasında. Tercih edeceksen buna göre tercih et.
DENZONYY Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 62 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Kasım 2025 #3 Elisar dedi: İş istihdamı en düşük bölümler arasında. Ayrıca kazancı da en düşük bölümler arasında. Tercih edeceksen buna göre tercih et. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.
Elisar dedi: İş istihdamı en düşük bölümler arasında. Ayrıca kazancı da en düşük bölümler arasında. Tercih edeceksen buna göre tercih et. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.