Psikolojik ağrı var mıdır?

ADSteam

Picopat
Daha fazla  
Ben 2021'in başından beri ağrılarımla uğraşıyorum. Dikkatsizlikten olsa gerek çok sakatlık yaşadım. En son da geçen hafta diz burkulması gibi bir şey oldu. Bakıyorum, şişlik morluk yok. Ama ara sıra düşününce ağrıyor gibi. Kabus gibi bir yıldı. Futboldan soğuttu beni.
Ağabeyler bir yardım edin ya.

Son düzenleme:
Ben 2021'in başından beri ağrılarımla uğraşıyorum. Dikkatsizlikten olsa gerek çok sakatlık yaşadım. En son da geçen hafta diz burkulması gibi bir şey oldu. Bakıyorum, şişlik morluk yok. Ama ara sıra düşününce ağrıyor gibi. Kabus gibi bir yıldı. Futboldan soğuttu beni.
Ağabeyler bir yardım edin ya.

Başlığın cevabı olarak evet vardır. Kesin bir kanıt var mı bilmiyorum ama psikolojik olarak vücuda ağrılar yaşatabilirsin. Bir yerin az bir acıdığında hemen "uff" yapmak yerine kafaya takmadan devam et. Belki geçer. Ama bundan da önce ağrının fiziksel bir sebebi olup olmadığını öğrenmeye bak.

Aynı şey benimde başıma gelmişti bir bakıyorum morluk şişlik ağrı durduk yere hatta cami hocası cinler geliyor bile demişti :D hiç unutmam. Sonrasında farkettim ki b12 eksikliği ve unutkanlıktan dolayı bilinç eksikliğim olduğunu bu sebepten dolayı hissizlik ve hatırlamamazlık oluyor. Kısaca acının bir sebebi vardı ben hatırlamıyordum garip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı