Ben 1,5 haftadır hızlandırılmış bir TYT programını takip ediyorum ve ufak konular dışında neredeyse hiçbir şey kalmadı. Her akşam yatmadan notlarımı gözden geçirip öyle yatıyorum ve ertesi gününde hiçbir nota bakmadan konu testlerini çözdüğümde fulleyip geçiyorum ve bu her derste böyle. Bu hafta genel TYT deneme sınavı oldum ve öğrendiğim her konudan Full çektim. Ama babam evde aşırı verimsiz ve çok çalıştığımı, böyle gidersem çok üzüleceğimi ve netlerimin artmadığını kötü ilerlediğimi söyledi. Bunu her gün ısrarla ve tekrarlı bir şekilde yapmaya devam ediyor(aile yapımızı bozduğumu iddia ediyor ve benim yüzümden ailevi bağların kopacağını söylüyor, her ne kadar hedefim olduğunu ve bu yıla kadar doğru düzgün çalışmadığımı söylememe rağmen.
Sadece 10 ay boyunca az vakit geçirmekle aile bitiyorsa ohooo diyorum, kızıyor). Ve bütün hevesimi ve umudumu kırıyor(ders çalışmayı seviyorum şahsen). Her ne kadar çalışırsam çalışayım emeklerim boş olacakmış hissi her gün katbekat artıyor ve motivasyonum çökmeye başladı... Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama odağımı da kaybettim ve yardım almak istiyorum bu yüzden buraya fikirlerinizi almak için yazmaya karar kıldım.