5 531639 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 77 17 Nisan 2022 #1 Merhaba, hasta olunca kendimi pozitif hissedince hastalığım geçiyor ve arkadaşlarımla gece dışarı çıktığımda, psikolojik olarak mı hasta oluyorum anlamadım. Gitmem gerekir mi psikiyatriye?
Merhaba, hasta olunca kendimi pozitif hissedince hastalığım geçiyor ve arkadaşlarımla gece dışarı çıktığımda, psikolojik olarak mı hasta oluyorum anlamadım. Gitmem gerekir mi psikiyatriye?
O obsesifkedi Picopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #2 Tam olarak ne oluyor? Sen söylemeden fikir belirtemeyiz.
5 531639 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 77 17 Nisan 2022 #3 obsesifkedi dedi: Tam olarak ne oluyor? Sen söylemeden fikir belirtemeyiz. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak ayağım kolum ağrıyor diyelim kendimi pozitif hissedince veya arkadaşlarımla dışarı çıktığımda geçiyor.
obsesifkedi dedi: Tam olarak ne oluyor? Sen söylemeden fikir belirtemeyiz. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak ayağım kolum ağrıyor diyelim kendimi pozitif hissedince veya arkadaşlarımla dışarı çıktığımda geçiyor.
O obsesifkedi Picopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #4 531639 dedi: Örnek olarak ayağım kolum ağrıyor diyelim kendimi pozitif hissedince veya arkadaşlarımla dışarı çıktığımda geçiyor. Genişletmek için tıkla... Bu durum hayatını çok etkiliyorsa git, bu sebepten ilaç kullananlar var. Antidepresan yazıyorlar genelde.
531639 dedi: Örnek olarak ayağım kolum ağrıyor diyelim kendimi pozitif hissedince veya arkadaşlarımla dışarı çıktığımda geçiyor. Genişletmek için tıkla... Bu durum hayatını çok etkiliyorsa git, bu sebepten ilaç kullananlar var. Antidepresan yazıyorlar genelde.