Psikolojik konuşma sorunları

Makaleler
9
Daha fazla  
Hayatta bazı sorunlarımız olabiliyor ancak ben çok kafaya takıyorum ve beraberinde stres, psikolojik sorunları da getiriyor. Son 2 aydır arkadaşlarımla yaptığım aktivitelerden zevk almamaya ve dışarı çıkmamaya başladım. Dışarı da kaliteli vakit geçirdiğimi bildiğim halde evde bilgisayara kurulmaya başladım.

Bunun üzerine bir psikiyatrist’e gittim sorunumu anlattım, bunları aynı şekilde anlattım sonuç olarak. Biz kız arkadaş edinmemi ve farklı aktivitelere beni yönlendirebileceğini söyledi. Erkek ortamım da belirli ve sınırlı değişimler olacağını da belirtti.

Bir kız arkadaş edindim bende ortamlara girerek, sonuçta güzel ve zeki birini buldum arkadaş olduk. Zevklerini soruyor ve o işi yapabileceğimizi gidebileceğimizi söylüyordum. Aradan 1 ay daha geçti bu kızla tanışmamızdan itibaren. Maceranın 3. ayın sonuna doğru yani tanışmamızın 1. ay’ı olmuşken, bana karşı bir şeyler hissettiğini söyledi. Ancak ben ona karşı bir şeyler hissetmiyordum. Kibarca hadi ya falan gibi şakalaştım, kendimden nasıl incitmeden uzaklaştırırım bilmiyorum çünkü ilişki kafasında değilim şu anda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı