Psikolojik nedenle kalp ağrısı olur mu?

DioXone

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, 1 hafta önce abim kalp spazmı geçirdi hastaneye kaldırıldı bu tarz olaylardan çok etkilenen biriyim ve abimden bu haberi aldığım günden beri sadece sol tarafımda kalpden başlayıp sol göğüs kafesimin sonuna kadar bir baskı hissediyorum. Bugün içinde çok değil ama geceleri çok bariz hissediliyor ve 2-3 saat kadar sürüyor. Ailem üşütmüşsün deyip geçiştiriyordu ancak bugün sol göğüs kafesimle karın boşluğumun bitişiminde hafif bir şişlik hissediyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu, psikolojik olabilir mi ya da bu konu hakkında bir fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolojik sebeplerdendir ağrın. Son zamanlarda çok anormal bir şey yapmadıysan.

Psikolojik sebeplerdendir ağrın. Son zamanlarda çok anormal bir şey yapmadıysan.

Hayır kahve sigara gibi alışkanlıklarım yok bende psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü dediğim gibi çok etkilendim sadece 1 haftadır sürdüğü için diğer insanlarla danışayım dedim yardımın için teşekkürler

Anlattıklarınız somatik belirtiye benziyor. Yani psikolojik bir etkinin fiziksel olarak vücuda yankı yapması diyebiliriz. Fakat kimse bunu garanti edemez, eğer çok kaygılıysanız doktora gidip güzel bir kontrole girebilirsiniz.

Lütfen internet üzerinden sağlık konusunda tavsiye almayın, endişeniz varsa doktora gözükün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…