Psikolojik olarak alt üst haldeyim

Eray Alemdar

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:AMD5 5600x
GPU:RTX 4060
RAM:2X8(16)GB 3200 Mhz XPG
MB:Asus Tuf B550M E
PSU:ASUS TUF GAMING 650w 80+
Merhaba,

Bugün sizlere geçirdiğim sağlık sorunlarını ve bu sorunların eğitim hayatıma, sosyal hayatıma nasıl etki ettiğini anlatmak istiyorum. Neden bu gibi bir foruma içimi döküyorum bilmiyorum; çünkü sosyal çevrem ve arkadaşım yok. Anlattıklarımdan neden olmadığını anlayacaksınız.

Henüz 2. sınıfa giderken içten beyin kanaması geçirdim. Uzun bir süre hastanede yattıktan sonra taburcu oldum, ama maalesef bu sadece başlangıçtı. 4. sınıfta bir trafik kazası geçirdim; sol ayağım kırıldı ve 4-5 ay iyileşme süresi verdiler. 5.sınıfta psikolojik olarak iyi değildim; derslere kendimi veremiyordum. 7. sınıfta ise zaten pandemi ile geçti. 9. sınıfta büyük Kahramanmaraş depreminden etkilendik ve o yıl zaten yalan oldu.

Geçirdiğim sağlık sorunları ve etkileri yüzünden çok da iyi bir lisede olduğum asla söylenemez. Bu sene, yani 10. sınıfta, çift taraflı pnömotoraks geçirdim. Sadece bu sorunumdan dolayı toplam 4 kez ameliyat oldum. Yaşıma göre çok erken olduğu ve benim yaşımda ilk defa görüldüğü söylendi. Ölüm riski az olsa da ciddi ve ağır ameliyatlar geçirdim. 3 ay önce taburcu oldum ve sağlık durumum şu an yerinde. Ama eğitim hayatımı düşündükçe başıma gelenleri düşündükçe yenik düşüyorum. Bu gibi sorunlarım olmasaydı hangi konumda olurdum bilmiyorum henüz yaşım 16 :)

Güzel kardeşim sağlık durumunun şuan yerinde olmasına sevindim.
Geçmişte gerçekten zor durumlar geçirmişsin şimdi yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmiş.
Geçirdiğin sıkıntılar seni daha güçlü biri yaptı ve yapmaya devam edecek.
Artık düşüncelerini neler yapamadığına değil neler yapabileceğine çevirmen gerek.
Bu dünyada bütün hastalıklar sıkıntılar bizler için ve er ya da geç bunları yaşıyoruz yaşayacağız.
Sana önerim önünde koskoca bir hayat var ona odaklanman olacaktır.

Sağlıcakla kal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı