Merhaba. Aşırı stresliyim, terapi alacak param yok ne yapmalıyım? Düzenli olarak çok profesyonel terapiste gitmem gerekiyor hem de öyle böyle değil, Türkiye'nin en iyi en nadir terapistlerinden olmalı yani psikiyatri uzmanı. Otizm ve DEHB ve anksiyete tanılıyım. İnsanlar beni sürekli linçliyor. Kafam farklı yapıda büyüdü çünkü. Nörolojik olarak farklı yaratıldım ve bunu ben seçmedim. Bir türlü mutlu olamıyorum. Sağlam 6-7 seneden beri mutlu olamıyorum. 2020 senesinde uğradığım zorbalıklar sebebiyle de travma sonrası stres bozukluğu geçirdim ve bunu tek başıma aşamıyorum. Bazen ara ara ataklar krizler geçiriyorum. Bu geçirdiğim ataklar, psikoz gibi bir şey. Örneğin bazen geceleri arkamdan biri beni bıçakla öldürecekmiş gibi hislere kapılıyorum. Yatak odasında gördüğüm eşyalar canlanıyormuş gibi görüyorum bazen ve bana saldıracaklarmış gibi görüyorum. Beynim bazen, bazı eşyaları tehdit olarak görüyor gibi oluyor, bir takım sanrılar geçiriyorum. Bazen ciddi ciddi intihar isteğim oluyor ama bunu yapacak cesaretim yok çünkü anksiyetem var.
Beynimdeki bazı sinir ağlarının kablolama bağlantılarının ters bağlanması tarzında bir sorun ile büyüdüm. Kısaca otizm, DEHB ve anksiyete ile büyüdüm diyerek kısaltabilirim.
Bazılarımız benim ajitasyon yaptığımı veya masal anlattığımı düşünecekse burayı hiç okumasın, ben burada direkt dürüstçe içimi döküyorum ve dertlerimi anlatıyorum. Ciddi ciddi, sizlerden tavsiye almak istiyorum.
İnsanlara hep mutluymuş gibi görünmeye çalıştım, rol yaptım ama artık yapmacık hissettiriyor. Kendim olmayı tercih ediyorum bu aralar.
Beynimdeki bazı sinir ağlarının kablolama bağlantılarının ters bağlanması tarzında bir sorun ile büyüdüm. Kısaca otizm, DEHB ve anksiyete ile büyüdüm diyerek kısaltabilirim.
Bazılarımız benim ajitasyon yaptığımı veya masal anlattığımı düşünecekse burayı hiç okumasın, ben burada direkt dürüstçe içimi döküyorum ve dertlerimi anlatıyorum. Ciddi ciddi, sizlerden tavsiye almak istiyorum.
İnsanlara hep mutluymuş gibi görünmeye çalıştım, rol yaptım ama artık yapmacık hissettiriyor. Kendim olmayı tercih ediyorum bu aralar.