Psikolojik olarak ne durumdasınız?

268227

Kilopat
Şu an; hayat hakkında, kendi yaşamınız hakkında, ülke hakkında veya dünya hakkında artık nasıl bir psikolojideyseniz, düşünceleriniz neler? Psikolojik olarak kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatım yeni yıla girmeden önce normal geçiyordu hemde kötü gidiyordu yeni yıla doğru toparlandı ve şuan güzel gidiyor planlarım var ve hayatımı düzenlemeye başladım. Ülkem hakkında çok bir şey düşünmüyorum ve dünya hakkında umutlarım var en azından psikolojik olarak beni mutlu ediyor dünyayı düşünmek -yaşamak hakkında başka ülkelerde- genel olarak psikolojik anlamda 7/10 iyi ama daha iyi olur umarım. Sizin psikolojiniz hayata bakış açınız nasıl?

Sizin psikolojiniz hayata bakış açınız nasıl?
Şu an büyük bir çıkmazdayım, arkadaş ve kız arkadaş ilişkisi konusunda sorunlar yaşıyorum. Hayatıma birisin almaktan artık çok korkuyorum, özel hayatımdaki kaygılar bunlar. Ülke hakkında bir gram ümidim ve hevesim yok. Ne yaşandığı ne olduğu artık beni ilgilendirmiyor çünkü ülke gündemini takip etmek insanın psikolojisini bozuyor. Dünya hakkında ise pek bir şey düşünmüyorum.

Tipsizim hiçbir ilişkim olmadı olamayacak. Ailem beni sevmiyor, ben onlari sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…