Psikolojik sorunlar

Daha fazla  
Arkadaşlar durumum ciddi. İnternetten baktım psikolojik bir sorunum var her şeyi kafama takmaktayım. Burada amacım fanatiklik değil kesinlikle. Ki kim ne yaparsa yapsın desteklerim. Sorun ileride çıkacak bir oyunu beğendim diyelim. Ama bu oyun oynanmıyor. Gidiyor başka oyun oynanıyor oyunlar değil. Sadece 1 oyun ve bu oyunda 50 milyon oynanıyor Battlefield 6 CoD bo 5 2 3K oyuncu sayısı var. Yani artık millet sadece 1 oyunu oynuyor gibi. Sizce böyle bir şey mümkün müdür? Bilinçaltım ile olan imtihanı çözmek için fikirlerinize ihtiyacım var. Durum ciddi. Ve şöyle bir tablo bırakıyorum aşağı tarafa. (Bir daha bu gibi konular ne olursa olsun açılmayacaktır söz veriyorum=)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    435,8 KB · Görüntüleme: 142
Call of Duty ve Battlefield serisi her yıl en çok satan oyunlardan. Diğer oyunlar bu iki oyun serisinden daha çok izleniyor olabilir ama CoD ve Battlefield hala oynanıyor.

Oyuncu sayısı yüzünden ortalığı yangın yerine çevireni de ilk defa görüyorum. En kısa zamanda psikolojik destek almalısınız. Buradan durumunuzun oldukça kötü olduğunu anlayabiliyorum.

Dostum bunlar oynananlar değil çok izlenenler. Ayrıca oyunu neden kafaya takıyosunuz ki siz oynayın elalemden bizene diye bir söz vardır :)

Ama oynayamam ki bilen olmaz sonra oyun bulamaz.

Oyun yapımcıları oyunu ileri çıkaracak bir güncelleme mutlaka yapar. Merak etmeyin, oyun bulmaması için oyunun oldukça çöp bir oyun olması lazım. Mutlaka oyun bulur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı