Psikolojik tedavi pilotluğu etkiler mi?

ahlatliinsan

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selam. Henüz 15 yaşındayım, yakında 16'ya gireceğim. Yaklaşık 6-7 ay önce anksiyete, panikatak, OKB, deprasyon vb. sorunlar üzerine psikolojik tedavi sürecim başladı. (LGS sürecinin etkilemesi üzerine) ve şu an gayet iyiyim, kademeli olarak ilaçlarımı kesmeye başladım, önümüzdeki birkaç ay içerisinde de tamamen keseceğim gibi duruyor. Size sorum bu sorunları "geçmişte" yaşamış biri gelecekte pilot olabilir mi? Lise 2'ye gitmeme rağmen msfs, X-Plane 11 gibi simulasyonlarda uçak kaldırıp indirebiliyorum (demek istediğim pilotluğa çok hevesliyim, her şeyini araştırdım). Bu arada havayolu şirketi turkish airlines olmak zorunda değil. Maddi durumumuz çok kötü değil, maddiyatı önemsemiyorum. Teşekkürler.

Bu arada @painkiller havacılıkla ilgili hangi konuya baksam sizi görüyorum bu konuda da bilginiz varsa ve yardımcı olursanız mutlu olurum

geçmiş olsun hocam.

Etiketlediğin kişinin başka yorumunu buldum.

Peki ne derecede bir etki biliyor musunuz? Gerçekten pilot olmamı engelleyecek bir etkiden mi söz ediyoruz yoksa ek testlere mi tabii tutuluyoruz?
Hala doktora gidiyorsan doktora sorabilirsin. Sağlık raporu isteneceğinde bunlar sorun çıkarır mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…