Medieef
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ7 13650hx Rtx 4060 16gb Ram 1tb Ssd
- Meslek
- lise öğrencisi
Selam 15 yaşındayım, küçükken çok ağır travmalar yaşadım özel olduğu için söylemeyeceğim. Ben meslek lisesi lise 2 öğrencisiyim kimya bölümü okuyordum derslerim iyi olmadığı için 2. dönem mesleki eğitime geçiş yaptım ve bilişim bölümü üzerine bir staj yeri buldum oraya gidip geliyorum. Derslerim iyiydi devamsızlığım yoktu ve artık 11 sınıf olduğum için mutluydum. Fakat sınıf da kaldığımı öğrenince şok olmuştum. Kalma sebebim ise mesleki eğitim de 1. dönem sınavlarına girmeme. Bana ne mesaj geldi ne de söylendi sınavlar olacağını. O an yıkılmıştım, direkt annemi arayıp olayı anlattım annemin ağlamaklı sesini duyunca kendimi tutamayıp ben de ağladım, uzun zamandır ağlamamıştım, çok kötüydüm tüm yaşıtlarım, kuzenlerim 11. sınıf ben ise 10.sınıf. Annem çoğu zaman arkadaşının yanına gider ve arkadaşının oğullarının hep ne kadar zeki, çalışkan, ve gezip tozan insan olduğunu söyler bana ben onların tam aksine çalışkan olmayan, gezip tozmayan insandım. Zaten fazla arkadaşı olan biri değildim tek gezerdim çoğunlukla. Arkadaşım dediğim elemanlarla dışarıya çıkınca bana başarıları, sınav puanları, sevgililerini anlatıp dururlardı. İnsanlar beni dışarıdan sakin efendi düzgün biri olarak görse bile içimde depresif başarısız biriyim. Çoğu zaman hava almak için dışarı çıkarım o zaman da çirkin olduğumu düşünüp 2 tur atıp eve gelirim. Öz güvenli biri değilim çok konuşan biri de değilim. Okulda ne kadar arkadaşlarıma karşı mutlu neşeli olarak görünsem bile eve gelince her şey tam tersi oluyor. Evden çıkmadığım için babam bana ev kuşu kardeşimden de asosyal lakabını aldım. Evde genellikle bilgisayardan FPS tarzı oyunlar oynayarak mutlu oluyorum bazen internet kafeye gidiyorum sistemim iyi olmadığı için gittiğim zaman da azar işitiyorum. Gelecekte ne olacağıma karar vermiş değilim hiçbir işe yeteneğim yok üşengeç biriyim. Böyle olduğumu bildiğim için kendime acıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: