Merhaba. Direkt konuya giriş yapıyorum. Ben bu korona dönemlerinde geç yatmaya başladım 12-1 arası ve bu süre her ay ilerledi. Şu an 8.sınıfım ve gece 5'te yatıp sabah.
8.30'da kalkıyorum 9'da da okula gidiyorum. 15.10'da okula gidiyorum. Herkes kızlara yürürken ben kızların yanından bile geçemiyorum gerçek hayatta arkadaş olamıyorum daha doğrusu olmuyorum. İnsanlarla pek sohbet etmek istemiyorum ancak sosyal medyadaki arkadaş olabiliyorum daha samimi geliyor çünkü. Herkes benimle dalga geçiyor özellikle kızlar bu yüzden onlara yaklaşmak bile istemiyorum yani karşı cinslerin hiçbirini sevmiyorum diyebilirim. Okuldan geldikten sonra da uykum gelmiyor. Yalnız hissettiğim için kendime fake hesap açıyorum ve kendimle mesajlaşıyorum. Evet bu hoşuma gidiyor çünkü hep kafa dengim oluyor. Bunu bu sayfaya yazma sebebim herkes bana ruh hastası diyor yakınlarım dahil. Nasıl normal bir birey olabilirim? Kızlar nasıl benimle dalga geçmez ve nasıl erkeklerle arkadaş olurum? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.