Y Yusufcelikk113 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 16 31 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar ben PSN hesabını ana hesap yapamıyorum. Ana hesap yap dediğimde hata veriyor. Biraz araştırdım de-aktif durumunu da yapamıyorum 5 ay beklemem gerek. Bana yardımcı olun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2019
Arkadaşlar ben PSN hesabını ana hesap yapamıyorum. Ana hesap yap dediğimde hata veriyor. Biraz araştırdım de-aktif durumunu da yapamıyorum 5 ay beklemem gerek. Bana yardımcı olun lütfen.
mstkpt Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 372 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 1 Şubat 2019 #2 Playstation Çağrı Merkezini arıyabilirsin. Sitesinde telefon numaraları var. Mesai saatinde ara durumu anlat.
Playstation Çağrı Merkezini arıyabilirsin. Sitesinde telefon numaraları var. Mesai saatinde ara durumu anlat.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.263 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 1 Şubat 2019 #3 Sony ile iletişime geçiniz. Senede 2 defa Sony tarafından değiştirilebiliyor. Çözdükten sonra konuyu düzenleyin yada çözüldü diye yorum yazın da bilelim.
Sony ile iletişime geçiniz. Senede 2 defa Sony tarafından değiştirilebiliyor. Çözdükten sonra konuyu düzenleyin yada çözüldü diye yorum yazın da bilelim.