KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar The Last Of Us adlı oyunda bir tane özelleştirme eşyası almak için kartıma 5 TL yükledim. Alacağım eşya 3 TL. Ama Sony işi paraya dökmüş en az 10 TL istiyor. Ben bir daha o kadar yolu 5 TL için gidemem. O yüzden bir çare var mı?
Arkadaşlar The Last Of Us adlı oyunda bir tane özelleştirme eşyası almak için kartıma 5 TL yükledim. Alacağım eşya 3 TL. Ama Sony işi paraya dökmüş en az 10 TL istiyor. Ben bir daha o kadar yolu 5 TL için gidemem. O yüzden bir çare var mı?
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.905 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 24 Mayıs 2016 #2 Yok. Steam'da ki gibi takas sistemi falan da yok. O itemi almak istiyorsanız mecbur 5 TL daha yüklemeniz gerek.
Yok. Steam'da ki gibi takas sistemi falan da yok. O itemi almak istiyorsanız mecbur 5 TL daha yüklemeniz gerek.