leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 30 Temmuz 2022 #1 Ben PS3 için Store'den oyun almak istiyorum yardım eder misiniz? Cüzdana para ekleyemiyorum hep hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
Ben PS3 için Store'den oyun almak istiyorum yardım eder misiniz? Cüzdana para ekleyemiyorum hep hata veriyor.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #2 leanardo di capriyo dedi: Ben PS3 için Store'den oyun almak istiyorum yardım eder misiniz? Cüzdana para ekleyemiyorum hep hata veriyor. Genişletmek için tıkla... PS3 için ps store kapalı sadece hediye kartıyla alışveriş yapılır
leanardo di capriyo dedi: Ben PS3 için Store'den oyun almak istiyorum yardım eder misiniz? Cüzdana para ekleyemiyorum hep hata veriyor. Genişletmek için tıkla... PS3 için ps store kapalı sadece hediye kartıyla alışveriş yapılır
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 30 Temmuz 2022 #3 NOSFLOW dedi: PS3 için PS Store kapalı sadece hediye kartıyla alışveriş yapılır. Genişletmek için tıkla... Hediye kartını nereden alabilirim?
NOSFLOW dedi: PS3 için PS Store kapalı sadece hediye kartıyla alışveriş yapılır. Genişletmek için tıkla... Hediye kartını nereden alabilirim?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #4 leanardo di capriyo dedi: Hediye kartını nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama istersen kutulu olarak 2.el al yada cihazı kırıp oyun yükle
leanardo di capriyo dedi: Hediye kartını nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama istersen kutulu olarak 2.el al yada cihazı kırıp oyun yükle
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 30 Temmuz 2022 #5 NOSFLOW dedi: Onu bilmiyorum ama istersen kutulu olarak 2.el al ya da cihazı kırıp oyun yükle. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürederim.
NOSFLOW dedi: Onu bilmiyorum ama istersen kutulu olarak 2.el al ya da cihazı kırıp oyun yükle. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürederim.